Een wapperende Regenboogvlag

Ervaringsonderzoek LHBTIQ+’ers

In samenwerking met Stichting De Zaanse Regenboog, Bureau Discriminatiezaken Zaanstreek/Waterland en de Paarse Vrijdag Krant voert de gemeente Zaanstad een onderzoek uit naar ervaringen van LHBTIQ+’ers* met acceptatie en veiligheid. Beschouwt u zichzelf als LHBTIQ+’er en bent u woonachtig in de gemeente Zaanstad, dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan het onderzoek. Als u mensen kent die ook in de doelgroep vallen kunt u deze mail of de link doorsturen, de vragenlijst staat open tot 31 december 2021. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten.
Alle informatie uit deze vragenlijst wordt vertrouwelijk behandeld. De resultaten die op basis van dit onderzoek geschreven zullen worden, zullen nooit te herleiden zijn tot u als persoon.
De resultaten van het onderzoek zullen worden gebruikt om de emancipatie en acceptatie van LHBTIQ+’ers in Zaanstad te vergroten. Begin 2022 worden de resultaten gedeeld met de gemeenteraad en op de website van de gemeente (zoekterm LHBTI), www.dezaanseregenboog.nl en www.bureaudiscriminatiezaken.nl.
Enquête starten
Als de bovenstaande knop niet werkt, kunt u onderstaande link ook kopiëren en in uw browser plakken:
https://zaanstad.survalyzer.eu/ogyvegffjj?l=nl Hartelijk dank voor uw deelname.Als u vragen of opmerkingen heeft over deze uitnodiging of naar aanleiding van dit onderwerp, kunt u een e-mailbericht sturen naar statistiek@zaanstad.nlTeam Onderzoek & StatistiekGemeente Zaanstad
*LHBTIQ+’er: lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender, intersekse conditie, queer, aseksueel, panseksueel en andere seksuele voorkeuren en genderidentiteiten.